Ben je op zoek naar personeel? Laat het ons weten!

HENK detachering, waar wij voor staan.

HENK detachering is open, gedreven en ambitieus. Vanuit een eerlijke en oer-Hollandse aanpak weten wij telkens weer de juiste kandidaat aan de juiste vacature te koppelen. Door de persoon achter de kandidaat te leren kennen, de functie maar ook het bedrijf te doorgronden, wordt er gezocht naar de perfecte match met soms een verrassende uitkomst. Uiteindelijk streven we er altijd naar dat onze kandidaten een langdurig dienstverband aan kunnen gaan bij de klant.

 

Maar wie zijn wij nou eigenlijk? HENK detachering is een jong bedrijf, maar wel met jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. In 2017 zijn wij begonnen in Weert en hebben we in korte tijd mooie resultaten mogen behalen. Wij hebben in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd binnen de bouw, techniek, supply chain en logistiek in Noord-Brabant en Limburg. Gedurende die tijd hebben we ons bewezen als betrouwbare en gedegen partner in de markt.

 

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan óf juist naar nieuw personeel? Dan ben je bij HENK detachering aan het juiste adres!

25 Dec

Kerstfoto 2022

We kijken terug op een heel mooi en succesvol 2022! Namens HENK detachering wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2023. Geniet van de komende dagen!

21 Nov

Teamuitje in Londen!

De dynamiek binnen de groep is belangrijk. Daarom heeft HENK detachering afgelopen weekend een bedrijfsuitje in Londen gehad. We hebben ons zéér vermaakt! Zo hebben we onder an...

31 Oct

Meet Perry

Mijn naam is Perry Nijssen, ik ben 27 lentes jong, woon in Budel en loop sinds 5 september tot eind januari stage bij HENK detachering! In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden ...